Cautare

1798 de rezultate pentru "verificare credit telecom" (4.55 secunde)
Inspectorii OJPC Bihor au desfasurat o actiune tematica de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia consumatorilor la comercializarea pieselor auto, controlul desfasurandu-se in colaborare cu reprezentantii Registrului Auto Roman, la 43 de agenti economici din judet.
Pentru acest impozit exista prevederi speciale in Codul Fiscal, iar Directia de Verificare a Legalitatii Actelor va poate pune la dispozitie modele de hotarari de consiliu in acest sens", a spus Eugen Marinescu, directorul Directiei de Verificare a Legalitatii Actelor din Prefectura Dolj.
vor fi puse la dispozitia celor care solicita datele necesare site-uri pentru buna desfasurare a activitatilor rutiere - www.rarom.ro, prin accesarea link-ului "Verificare ITP".
Cea mai des intalnita problema a fost legata de expirarea termenului de verificare tehnica a lifturilor si de afisare a unor informatii obligatorii.
Ea considera ca o masura eficienta de combatere a contrafacerii ar fi infiintarea mai multor laboratoare de verificare a calitatii la punctele de trecere a frontierei.
Taxe pentru inregistrare - constituire - tarife birou unic - certificat constatator - 30 de lei Taxe locale - taxa judiciara de timbru - judecator delegat - 39 de lei Taxe pentru Monitorul Oficial - 47,25 lei Taxe registru - inmatriculare in RC - 120 de lei - transmitere acte pentru publicare in MO - 10 lei - verificare unicitate sediu - 10 lei - obtinere cod unic de inregistrare - 10 lei - transmitere declaratii catre autoritati - 10 lei Tarife servicii auxiliare - transmitere documente prin posta in tara - 6,55 lei - optional Fond lichidare Legea 85/2006 - 26 de lei ^ 8 lei Fond buletin HG 460/2005 - 6,50 lei ^ 2 lei Rezervare denumire firma - 30 de lei Verificare disponibilitate denumire firma - 10 lei Indrumare completare corecta alte cereri - 4,05 lei Redactare statut/act constitutiv initial/actualizat - 180 lei Dare de data certa pentru actele redactate - 12 lei Indrumare completare cereri inregistrare pe format tipizat - 5,50 lei Indrumare prealabila pentru constituire/modificare - 22 de lei Depunere cerere inregistrare/documentare la Biroul Unic - 12 lei
2913/ 92 privind Codul Vamal Comunitar, se refera la bunuri care, daca ar fi importate, nu ar putea fi importate ca mostre, si pe care furnizorul care doreste sa le vanda le trimite pentru verificare clientului care poate decide sa le cumpere dupa verificare sau, un bun expediat dintr-un stat-membru in alt stat membru in cadrul unei vanzari cu testare definita in Regulamentul Comisiei Europene nr.
Serviciul de Constatare si Control din cadrul Serviciului Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local (SPIT) Constanta a demarat, luni 30 iunie a.c., o ampla actiune de verificare a agentilor economici care isi desfasoara activitatea in statiunea Mamaia si in Satul de Vacanta, se specifica intr-un comunicat de presa al SPIT.
Formatul electronic al raportarilor contabile, care contine si programul de verificare, se poate obtine gratuit de la Directia de Finante sau poate fi descarcat de pe pagina web a Ministerului Finantelor Publice care are adresa www.mfinante.ro.
Amenda de 100.000 de lei aplicata de comisarii Garzii de Mediu Galati vine dupa ce in luna decembrie a anului trecut Agentia de Protectie a Mediului Galati efectuase o verificare la hypermarketul Kaufland, punandu-le in vedere sa adopte masuri tehnologice adecvate pentru apele uzate evacuate pentru a se conforma cu legislatia de mediu in vigoare.
Puterile regionale au exercitat presiuni asupra Coreei de Nord pentru a accepta un mecanism de verificare mai sever, in vederea evaluarii declaratiei cu privire la programul nuclear, facuta de Phenian in luna iulie.
Conducerea centrala a APDRP sustine ca a pus la punct un plan de actiuni pentru dezvoltarea resurselor umane si a realizat o analiza de risc a proiectelor SAPARD, reverificand totodata si proiectele cuprinse in esantioanele de verificare.
Ion Pisc, directorul termocentralei din cadrul CE Rovinari, cel care a fost directorul general al unitatii in perioada incriminata, recunoaste ca s-a efectuat o verificare amanuntita a contractelor pe care unitatea le-a derulat:
Evaziunea fiscala, estimata la 21% din PIB ANAF isi va intari in urmatoarea perioada coordonarea actiunilor de verificare, astfel ca va organiza mai bine controlul operativ, intr-o singura structura, urmand ca, in functie de constatari, sa se efectueze controalele de fond sau tematice.
Reprezentantii Raiffeisen Bank isi informeaza clientii ca nu trimite nici un fel de mesaje pe mail sau SMS - uri de verificare sau de alertare care contin formulare, programe atasate sau redirectionari catre site-uri.
În raspunsul primit de familia Dumitrescu se precizeaza ca serviciile de verificare metrologica si inlocuire a contoarelor se presteaza conform HG nr. ... CEZ ne informeaza in legatura cu speta semnalata ca in aceasta saptamana se va face o verificare la contorul in cauza.
"In ceea ce priveste Mecanismul de Cooperare si Verificare, trebuie sa avem in vedere in continuare consolidarea componentei politice, pentru a incerca sa separam Mecanismul de Cooperare si Verificare de procesul de aderare la Schengen, teme fara o legatura formala.
3 ani" intelegem activitatea de evaluare proiecte finantate din Fonduri Structurale, Fonduri Europene, Banca Mondiala, Guvernul Romaniei, desfasurata atat la Autoritati de Management, cat si alte institutii similare Experti verificare administrativa / tehnica (verificari la fata locului) cereri rambursare (Cod 2.1.2) Pentru clientul nostru, cautam experti verificare administrativa / tehnica (verificari la fata locului) cereri rambursare, pentru toate zonele din tara.
Acest fake-news a fost preluat de alte televiziuni fara o minima verificare.
Pandurii, in teste cu nemtii Pandurii si-a definitivat programul jocurilor de verificare ce se vor disputa in primul stagiu din Antalya. ... Romania va sustine doua jocuri de verificare, cu Turkmenistanul, pe 27 ianuarie, si cu un adversar nestabilit, pe 31 ianuarie.
google-analytics.com